Šta Je Sin Učinio Za Svog oca U Restoranu Je Lekcija I Nauk Za Sve

Šta Je Sin Učinio Za Svog oca U Restoranu Je Lekcija I Nauk Za Sve

Sin je pružio lekciju o poštovanju i ljubavi prema roditeljima u restoranu. Dok je njegov otac, star i slabašan, večerao, hrana mu je pala na odeću, što je izazvalo neugodne poglede drugih gostiju. Sin je, međutim, ostao smiren i pomogao ocu, pažljivo očistivši ostatke hrane sa njegove odeće, uklonivši fleke, uredivši mu kosu i naočare.

Kada su izašli iz kupatila, svi u restoranu su ih posmatrali u tišini, iznenađeni tim javnim trenutkom. Sin je platio račun i obojica su krenuli prema izlazu. Tada je jedan stariji muškarac, koji je posmatrao scenu, uzviknuo: “Zar ne misliš da si nešto zaboravio?”

Sin je odlučno odgovorio: “Ne, gospodine, nisam!”

Stariji muškarac je odgovorio: “Jesi! Ostavio si lekciju za svakog sina i nadu za svakog oca na ovoj planeti!”

U restoranu je zavladala tišina.

 

 

BONUS:

Ovo je zastrašujući i uznemirujući slučaj koji je privukao pažnju javnosti zbog svoje brutalnosti i okolnosti pod kojima je počinjen. S.J., koji je optužen za silovanje dvadesetčetvorogodišnje žene u Nišu, suočava se s ozbiljnim optužbama i potencijalno dugogodišnjom zatvorskom kaznom.

Prema optužnici, S.J. je na svestan i nameran način izvršio napad, koristeći silu i pretnje kako bi prinudio žrtvu na čin izjednačen sa obljubom. Tužilaštvo je prikupilo dovoljno dokaza, uključujući svedočenje žrtve i biološke tragove, koji potvrđuju kontakt između napadača i žrtve. Osim toga, psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da S.J. ne pati od duševne bolesti, što znači da nije isključen iz krivične odgovornosti.

Zbog ozbiljnosti dela, činjenice da je S.J. već osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja, te mogućnosti da ponovi delo, Više javno tužilaštvo je zatražilo produženje pritvora. Očekuje se da će slučaj biti procesuiran pred Višim sudom u Nišu čim optužnica bude potvrđena.

Ovo je primer kako pravni sistem može da deluje u zaštiti žrtava i kažnjavanju počinilaca ovakvih teških krivičnih dela.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *