ŠOK INTERVJU JOVANE JEREMIĆ, RONI SUZE NA PROSLAVI: Želela sam sve ovo da otkažem, ali moja ćerka je javna ličnost!

ŠOK INTERVJU JOVANE JEREMIĆ, RONI SUZE NA PROSLAVI: Želela sam sve ovo da otkažem, ali moja ćerka je javna ličnost!

Jovana Jeremić danas proslavlja rođendan svoje ćerke Lee, koju je dobila u braku sa Vojislavom Miloševićem. U emotivnom intervjuu, Jovana je otkrila detalje o svom privatnom životu, kao i o izazovima s kojima se trenutno suočava. Tokom razgovora, voditeljka nije mogla da zadrži suze.

Na pitanje šta je poželela ćerki za rođendan, Jovana je rekla da je najvažnije da Lea bude svoja i da zna šta hoće i šta neće. Poklonila joj je čuvenu mačku, ispunivši njenu želju, i naglasila kako Lea, iako skromna, tačno zna šta želi. Jovana je takođe dodala da je stroga kada je reč o muškarcima, očekujući od njih uspeh, bogatstvo i samostalnost.

Jovana je priznala da ovih dana često plače zbog privatnih razloga vezanih za porodicu, ali nije želela da otkriva više detalja. Istakla je koliko joj je teško nositi se s emotivnim izazovima, posebno u vezi sa roditeljima. Naglasila je da je zdravlje najveće bogatstvo i da joj ćerka Lea daje snagu da prebrodi teške trenutke.

Govoreći o svojoj ćerki, Jovana je izjavila da Lea već postaje javna ličnost i da je izuzetno ponosna na nju. Takođe je spomenula da veruje da je pred njom velika karijera i izrazila nadu da će njen trenutni partner Dragan moći da je prati u njenim ambicijama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *