BLAGO ONOME KO NJIH OŽENI: Ovo su TRI najbolje SUPRUGE po horoskopu!

BLAGO ONOME KO NJIH OŽENI: Ovo su TRI najbolje SUPRUGE po horoskopu!

Lista je zanimljiva jer ne uključuje Ribe, koje se često smatraju najnježnijim i najprivlačnijim ženama. Očigledno je da se za brak traže i druge kvalitete.

1. Rak: Topli porodični tip Žene rođene u znaku Raka stavljaju porodicu na prvo mesto. Njihove potrebe su uvek u drugom planu, a vernost im je izuzetno važna. One su domaćice u duši i odmah nakon udaje žele proširiti porodicu. Takođe, žene Rakovi su među najmanje sklonima prevarama.
married-couple-bouquet

2. Djevica: Menadžerka sa kontrolom Djevice su perfekcionisti i teško ih je osvojiti, ali kada se predaju, potpuno su posvećene partneru. Poštenje i ravnopravnost su im ključni u vezi, a njihova sposobnost da organizuju vreme i održavaju harmoniju čini ih idealnim partnerkama. Kod njih sve funkcioniše savršeno, što doprinosi sreći svih članova porodice.
hijab-bride-muslim-wedding-dress-thumb640

3. Lav: Lojalna i borbena partnerka Žene rođene u znaku Lava su prave borbene partnerke. U vezi se trude održati ravnotežu između strasti i nežnosti, a svog partnera će braniti od svih. Osim toga, Lavice vole imati puno dece oko sebe i uvek se trude da porodica bude sretna i povezana.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *