“Odlučio sam da prevarim svoju ženu

“Odlučio sam da prevarim svoju ženu

Muškarac je, umoran od svakodnevnih problema u braku, odlučio da prevari svoju ženu. Njihova veza prolazila je kroz krizu zbog svakodnevnih obaveza, dece i svađa. Ukazala mu se prilika s mladom koleginicom na poslu, i započeo je flert, misleći da će mu to doneti uzbuđenje i beg od problema. Sve je dogovorio za subotu kod nje u stanu i bio je uzbuđen zbog toga.

Međutim, kad se vratio kući, dočekala ga je umorna supruga Marina, koja nije ni stigla da se presvuče pre nego što je zaspala. Video je pored kreveta njihov stari album sa fotografijama i počeo da se priseća vremena kad su se tek upoznali. Podsetio se koliko ju je voleo i kako su bili srećni.

Te noći, shvatio je da ništa ne sprečava da ponovo posveti pažnju svojoj ženi. Odbacio je planove s koleginicom i odlučio da se posveti Marini, iznenadivši je cvećem i pažnjom. Tokom vikenda, ponovo su se zbližili, a on je shvatio koliko mu je ljubavi uzvraćeno.

Na kraju, muškarac je zaključio da je sreća njegove supruge ključna za njegovu sopstvenu sreću i savetovao druge muškarce da pokušaju isto kako bi ojačali svoje veze.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *