ISPLIVAO SNIMAK PLJAČKE PUMPE U BELOJ CRKVI: Dečak polugo uskače kroz prozor, otvara vrata frižidera i pljačka! (video)

ISPLIVAO SNIMAK PLJAČKE PUMPE U BELOJ CRKVI: Dečak polugo uskače kroz prozor, otvara vrata frižidera i pljačka! (video)

Tri maloletnika, stari 15, 14 i 12 godina, opljačkali su benzinsku pumpu 25. avgusta u selu kod Bele Crkve. Vlasnik pumpe je, prema navodima, zatim fizički maltretirao mladiće, a roditelji su slučaj prijavili policiji. Na društvenim mrežama se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako tinejdžeri pljačkaju objekat pokušavajući da maskiraju svoja lica.

Na snimku se vidi kako jedan od dečaka ulazi kroz prozor i otvara frižider, koristeći majicu kao masku. Dok pokušava da namesti majicu na svom licu, nastavlja sa pljačkom. Nakon što uzima limenke iz frižidera i stavlja ih na sto, izlazi kroz prozor. Drugi dečak se takođe penje kroz prozor i pretražuje fioke stola. Obojica zatim beže iz pumpe.

Otac jednog od maloletnika izjavio je da mu je veoma neprijatno zbog učešća svog sina u pljački. Prema njegovim rečima, umesto da se kazne zakonodavno, deca su bila fizički maltretirana od strane vlasnika pumpe. On je navodno tukao i šutirao decu, jednom od njih slomio nos, a zatim ih poveo kod frizera i naterao da se ošišaju na ćelavo, dok su plakala.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *