Petrovići mislili da će dobiti ćerku, pa se šokirali ultrazvukom: Evo kako razlikuju bebe, detalj će vas raznežiti

Petrovići mislili da će dobiti ćerku, pa se šokirali ultrazvukom: Evo kako razlikuju bebe, detalj će vas raznežiti

Porodica Petrović iz Banjaluke doživela je nesvakidašnje iskustvo kada su umesto jedne bebe, na svet došla čak četiri dečaka – Matej, Marko, Luka i Jovan. Mama Milana Petrović rodila je četvorke, što je pravi medicinski fenomen, jer se takva trudnoća događa jednom u pola miliona slučajeva. Svakodnevni život porodice sada je ispunjen stalnim presvlačenjem, hranjenjem i brigom o bebama, a čak 30 pelena dnevno ne predstavlja retkost. Pored četvorki, šestogodišnji brat Konstantin, ili Kole, ozbiljno je prihvatio svoju ulogu starijeg brata.

Milana je tokom trudnoće prošla kroz niz izazova. Nakon što su na prvom ultrazvuku saznali da nosi blizance, na sledećim pregledima je otkriveno da ih čeka čak četvoro dece. Milana i njen suprug Nemanja nisu očekivali tako iznenađujuće vesti, a trudnoća je vođena kao visokorizična, s obzirom na broj plodova.

Iako su dečaci rođeni dva meseca prerano, svi su zdravi i dobro napreduju. Logistika je ključna u njihovoj svakodnevici – tu je baka servis, a čak su morali da zamene auto kombijem kako bi cela porodica mogla da funkcioniše.

Ova porodica je primer snage, ljubavi i organizacije u suočavanju sa izuzetnim životnim situacijama, a njihova priča izaziva divljenje i osmehe gde god da se pojave.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *