Dadilja primetila jeziv detalj dok je čuvala dečaka ubicu! Kad je ovo izgovorila pred sudom, otac odmah skočio

Dadilja primetila jeziv detalj dok je čuvala dečaka ubicu! Kad je ovo izgovorila pred sudom, otac odmah skočio

Na suđenju roditeljima dečaka ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar,” dadilja koja ga je čuvala od 11. meseca života dala je ključne izjave o njegovom ponašanju. Prema njenom svedočenju, ona je primetila da je dečak istraživao kalibre pištolja na internetu, što je otkrila tokom jednog incidenta. Suđenje, koje se vodi protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, roditelja dečaka, privlači veliku pažnju javnosti.

Nakon svedočenja dadilje, Vladimir Kecmanović se požalio na medijski pritisak, što je izazvalo reakciju roditelja stradalih učenika, koji su zbog toga napustili sudnicu. Nastavnica istorije Tatjana Stevanović takođe je svedočila o hladnokrvnom ponašanju dečaka tokom masakra, ističući da je polako napustio učionicu nakon zločina.

Roditeljima se sudi zbog optužbi da su zanemarili sigurnost, jer je dečak u vreme zločina imao pristup očevom oružju. Vladimir Kecmanović je optužen da je sina vodio u streljanu, dok je Miljana Kecmanović optužena jer je njen DNK pronađen na čauri u učionici. Zločin je izazvao šok u javnosti, a suđenje se odvija iza zatvorenih vrata radi zaštite maloletnih žrtava.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *