TAJNO DOPISIVANJE PRINCA FILIPA I PRINCEZE DAJANE ŠOKIRALO DVOR: Za nju je bio spreman NA SVE, a Kamilu zbog ovoga MRZEO DO SMRTI

TAJNO DOPISIVANJE PRINCA FILIPA I PRINCEZE DAJANE ŠOKIRALO DVOR: Za nju je bio spreman NA SVE, a Kamilu zbog ovoga MRZEO DO SMRTI

0720727853, kraljica Elizabeta, princ Filip

Princeza Dajana je oduvek bila svoja i nije dozvolila da je kraljevska porodica i brak s princem Čarlsom promene. Iako je često prolazila kroz neprijatne situacije zbog svoje otvorenosti, princ Filip bio je velika podrška i “čuvao joj leđa” u teškim trenucima. Njih dvoje su ostali bliski i nakon razvoda princeze od Čarlsa. Nedavno otkriveno pismo otkriva da ga je Dajana nazvala “najdražim tatom”, što je pokazatelj njihove bliskosti.

princeza Dajana, Princeza Dajana

Razvod Dajane i Čarlsa dodatno je zbližio Dajanu i Filipa, jer princ nije mogao da podnese njen bol i što je prevarena žena. Filip je pružao podršku Dajani u njenim bračnim problemima, nudio joj utehu i savete te je bio prisutan na privatnim sastancima kako bi razgovarali. Kao iskusni suprug monarha, pokušavao joj je objasniti kako je biti u braku s osobom koja je simbol monarhije.

princ Čarls, princeza Dajana

Princ je bio šokiran kada je saznao za Čarlovu nevernost tokom njihovog braka i rekao mu je da je Kamila samo žena za zabavu, dok je Dajana bila žena za sve vreme, te da je Čarls napravio kardinalnu grešku.

Princ Čarls

Nakon Dajanine tragične smrti, princ Filip je lično učestvovao u organizaciji njene sahrane i uverio je svoje unuke da prisustvuju događajima na kojima su se ljudi opraštali od voljene princeze.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *