STAN SA OBEZBEĐENJEM, SKUPA GARDEROBA, EGZOTIČNA PUTOVANJA: Evo kako su Marko i Luna zaradili za život u luksuzu

STAN SA OBEZBEĐENJEM, SKUPA GARDEROBA, EGZOTIČNA PUTOVANJA: Evo kako su Marko i Luna zaradili za život u luksuzu

Marko Miljković i Luna Đogani su se upoznali u rijaliti formatu “Zadruga”, gde su započeli svoj ljubavni odnos. Nakon mnogih izazova, njih dvoje su izrekli sudbonosno “da” u prisustvu najbližih.

Luna Đogani, Sloba Radanović, Marko Miljković

Na venčanju, Luna je imala za kumu svoju dugogodišnju prijateljicu Jelenu Kukuljicu, dok je venčanje obavio bivši učesnik Velikog brata, Savo Radović.

Luna Đogani, Marko Miljković

Nakon venčanja, Luna je brzo zatrudnela i donela na svet prvu ćerku, Miju, a zatim i drugu, Lanu, dve godine kasnije.

Mia Miljković, Luna Đogani, Marko Miljković

Ovaj ljubavni par je nakon rijalitija pokrenuo svoj YouTube kanal, gde su delili sadržaj iz svog privatnog života, gradeći svoj rijaliti na taj način. Pored toga, koristili su društvene mreže i platforme kako bi monetizovali svoju ljubav i život.

Marko i Luna su vremenom postali popularan par u javnosti, dobijajući skupocene poklone od fanova i zarađujući značajne svote novca od sponzorstava i reklama na društvenim mrežama.

Luna Đogani

Kao rezultat uspeha, ovaj bračni par je kupio luksuznu nekretninu na Bežanijskoj kosi, dok su se širile glasine o tome da su fanovi donirali novac za njihove projekte.

Marko Miljković

Međutim, Marko je nedavno privremeno priveden zbog narušavanja javnog reda i mira nakon svađe sa komšijama, što je izazvalo dodatne spekulacije u medijima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *