ZAVIRITE U PORODIČNU VILU U TITELU: Kuća opasana zidinama, sve miriše na luksuz, a ovo je omiljeni kutak najpoznatijih sestara

ZAVIRITE U PORODIČNU VILU U TITELU: Kuća opasana zidinama, sve miriše na luksuz, a ovo je omiljeni kutak najpoznatijih sestara

Bogdana Ražnatović je pre braka sa Veljkom Ražnatovićem živela u Titelu, u porodičnoj kući koju je delila sa svojim sestrama Natašom i Bojanom, kao i roditeljima.

Nataša rodić, Bojana Rodić, Bogdana Ražnatović

Nakon venčanja, Bogdana i Veljko više vremena provode u Titelu, daleko od gradske vreve i očiju javnosti. Renovirali su kuću i sagradili svoje porodično gnezdo pored nje.

Sestre Nataša i Bojana često dele fotografije iz svog privatnog života na Instagramu, a nekoliko puta su se slikale upravo u porodičnom domu, gde se vidi enterijer vile.

U enterijeru dominiraju nežni tonovi, a luksuz se oseća u svakom detalju. Dnevni boravak krasi ogromna siva garnitura i kristalni luster koji dodaje poseban sjaj.

Kuhinja je uređena u beloj boji sa dodatkom sivih tonova, dok je trpezarija opremljena okruglim stolom i stolicama koje se uklapaju u stilski nameštaj.

https://www.instagram.com/p/B5BCT9cpNxQ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1ac6c522-d764-46a8-a9a9-dfe082b105f0

Kuća ima dva sprata i velelepno dvorište. Porodica je renovirala spoljašnjost kuće, dok je unutrašnjost ostala gotovo nepromenjena.

Veljko je nedavno istakao koliko im prija život van Beograda, priznajući da retko posećuje srpsku prestonicu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *