KARLEUŠA IMALA INFARKT PLUĆA! Pevačica 20 dana bila prikovana za krevet: “Dva tromba su se otkačila i otišla gde ne treba”

KARLEUŠA IMALA INFARKT PLUĆA! Pevačica 20 dana bila prikovana za krevet: “Dva tromba su se otkačila i otišla gde ne treba”

Vest da je pevačica Olja Karleuša završila na odeljenju pulmologije zbog embolije pluća izazvala je veliku pažnju. Nakon boravka od 20 dana u bolnici, Karleuša se uspešno oporavila i nedavno je otkrila detalje svog oporavka gostujući u emisiji “Puls Srbije” koju vodi Ivan Gajić.

Olja Karleuša

Tokom intervjua, Karleuša je opisala svoj oporavak, ističući da je sada mnogo bolje. Objasnila je da nije bila svesna prisustva tromba u nozi, koji je kasnije izazvao emboliju pluća. Iako je provela 20 dana vezana za krevet u bolnici, sada je sve to iza nje. Upozorila je ljude da pažljivo slušaju signale koje im telo šalje.

Kada je Gajić pitao koje simptome je osećala, Karleuša je navela da je imala jak bol u listu noge. U početku je mislila da je reč o istegnutom ligamentu ili tetivi. Međutim, kasnije se ispostavilo da je bol bio uzrokovan trombom. Iako je dopler pokazao da nema tromba, naknadni pregledi su potvrdili prisustvo tromba koji je izazvao emboliju pluća. Karleuša je istakla ozbiljnost situacije, naglašavajući da embolija pluća nije bezazlena stvar.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *