KOMŠIJE PROGOVORILE O NIKOLI ROKVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI: Ta slika koju ostavlja u javnosti…

KOMŠIJE PROGOVORILE O NIKOLI ROKVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI: Ta slika koju ostavlja u javnosti…

Bojana Barović i Nikola Rokvić, poznati kao skladan bračni par sa troje dece, dobili su pohvale od svojih komšija koji ih opisuju kao divne ljude. Jedan bračni par koji se sretao s Nikolom u prolazu ističe da je on u stvarnosti isti kao i na Instagramu – blag i srdačan. Čak su i navijali za njegovu ideju da se zamonaši zbog njegove naravi, mada je to bilo teško zamisliti zbog porodice. Komšije hvale i Nikolinu majku Slavicu za lepo vaspitanje Nikole i njegovog brata Marka.

Nikola Rokvić

Nikola često s decom šeta i igra se, iako mu se na licu vidi umor od obaveza. Njegova supruga Bojana je velika podrška, a par često zajedno posećuje manastire. Komšije svedoče da su Bojana i Nikola veoma posvećeni svojoj porodici, često ih viđaju kako uživaju u svom malom, ali funkcionalnom dvorištu. Deca su im uključena u sve aktivnosti, a Bojana se ističe kao žena koja postiže mnogo toga sama, bez dodatne pomoći osim čišćenja.

Nikola Rokvić

Jedan stariji gospodin takođe ima samo reči hvale za Nikolu, opisujući ga kao neumornog i uvek spremnog da pomogne. Tokom pandemije, Nikola je svojim pevanjem u dvorištu pružao svetlost i nadu svojim komšijama, čak im i donoseći namirnice starijim osobama koji su se bojali izlaska. Njegovi gestovi su inspirisali ljude u zajednici i bili su svetla tačka u teškim vremenima.

Nikola Rokvić

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *