ALMINA JETRVA POD ISTRAGOM: Porodica uhapšenog supruga krije detalje od policije?! JEDNA STVAR NA SNIMKU BUDI SUMNJU (VIDEO)

ALMINA JETRVA POD ISTRAGOM: Porodica uhapšenog supruga krije detalje od policije?! JEDNA STVAR NA SNIMKU BUDI SUMNJU (VIDEO)

Policija sumnja da porodica Erdžisa Arazija skriva detalje o smrti njegove supruge Alme i njihovo troje dece, koji su se utopili u reci Bojani kod Skadra. Prema izveštaju albanskog Top Čenela, jetrva Alme Araz je pod istragom jer postoji sumnja da nije dala potpuno iskren iskaz tokom saslušanja.

Novinarka Anila Hodža ističe da jetrva igra ključnu ulogu u istrazi i da se sumnja da nije iskreno iznela sve detalje o tome šta se dešavalo u kafiću tokom razgovora. Postoji uverenje da se tokom tih dva sata dogodilo nešto značajno što je doprinelo tragediji.

Skadar, Alma Arazi

Takođe, Hodža navodi da Erdžisova ljubavnica još nije saslušana zbog njenog trenutnog teškog stanja. Istražni tim je odlučio da će je ispitati u nekom kasnijem terminu. Ona je bila u vezi sa Erdžisom oko sedam meseci pre tragedije.

Albanski mediji su nedavno objavili snimak na kojem se vidi trenutak kada je Alma sa svojim troje dece i žena Erdžisovog brata sa detetom izašla iz kafića na šetalištu oko 20 sati, nakon čega su krenuli svako na svoju stranu. Na snimku je zabeleženo da je jetrva izvadila telefon čim su Alma i deca otišli dalje, počevši da piše poruku.

Nakon desetak minuta, kamera je zabeležila Almu i njenu decu kako mirno prelaze stari most na Bojani, držeći se za ruke. To je bio poslednji put kada su viđeni živi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *