MARKO (17) IZ SRBIJE POGINUO U ČIKAGU U mladića se zakucao auto pod punom brzinom! Stradao samo nekoliko dana pre mature (VIDEO)

MARKO (17) IZ SRBIJE POGINUO U ČIKAGU U mladića se zakucao auto pod punom brzinom! Stradao samo nekoliko dana pre mature (VIDEO)

Marko Niketić, srpski mladić od 17 godina, izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u predgrađu Čikaga, Glenvju. Nesreća se desila kada su se sudarila dva automobila na Ist Lejk aveniji, nešto posle 23 sata, pri čemu je Marko upravljao mercedesom koji je udario u mustang koji se kretao velikom brzinom.

Uz Marka, u nesreći je teško povređen i njegov saputnik, dok su vozač i suvozač iz drugog automobila takođe povređeni. Scena nesreće je opisana kao stravična, sa mercedesom gotovo prepolovljenim i delovima vozila rasutim po okolnim dvorištima.

Marko je bio apsolvent srednje škole Glenbruk Jug i trebao je da uskoro ide na maturski bal, kao i da maturira za nekoliko nedelja. Porodica Niketić je poznata i ugledna u srpskoj zajednici u Čikagu, a Marko je opisan kao dobar i popularan mladić.

Svedoci su rekli da je mustang vozio veoma brzo pre sudara, a policija je pretraživala područje u nadi da će pronaći snimak sa video nadzora koji bi pomogao u istrazi. Ovaj tragičan događaj je potresao čitavu zajednicu, a direktorka srednje škole je izrazila saučešće porodici Niketić i celokupnoj zajednici tokom ovog teškog perioda.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *