“OVDE SE NE SUDI ZA UBISTVO, RODITELJI OČEKUJU DA PRAVDA STIGNE SVAKOG” Zora Dobričanin: Deca im se nikad nisu vratila iz škole

“OVDE SE NE SUDI ZA UBISTVO, RODITELJI OČEKUJU DA PRAVDA STIGNE SVAKOG” Zora Dobričanin: Deca im se nikad nisu vratila iz škole

Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović dala je izjavu novinaru Mladenu Raduloviću iz Kurir televizije povodom današnjeg ročišta u Palati pravde, gde se vodi suđenje za stravičnu tragediju u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. Krivični postupak je usmeren na oca dečaka koji je izvršio napad, majku, kao i vlasnika i instruktora streljane.

Advokatica je potvrdila da će danas biti nastavljen glavni pretres, a iznela je detalje optužnica protiv svih uključenih. Takođe, osvrnula se na izjave kolega odbrane, demantujući tvrdnje o protivljenju javnom suđenju, navodeći da nemaju šta da kriju, ali da je sud odlučio drugačije.

Govoreći o porodicama stradalih, istakla je njihovu želju za istinom i pravdom, kao i nadu da će svako ko je doprineo tragediji biti adekvatno kažnjen, iako se trenutno niko ne suočava direktno sa optužbom za ubistvo.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a advokatica je istakla da su svi uključeni spremni da predstave svoju stranu priče javnosti, ali da trenutno nisu u mogućnosti zbog odluke suda o isključenju javnosti sa suđenja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *