OVO JE BILA NAJDEBLJA DEVOJKA NA SVETU SA 338 KG, A DANAS JE PRELEPA ZGODNA DAMA: Uradila je 1 stvar i smršala 260 kg

OVO JE BILA NAJDEBLJA DEVOJKA NA SVETU SA 338 KG, A DANAS JE PRELEPA ZGODNA DAMA: Uradila je 1 stvar i smršala 260 kg

Kristina Filips, 32-godišnjakinja iz Misisipija, pretrpela je neverovatnu transformaciju nakon što je postala najdeblja devojka na svetu, konzumirajući čak 7.000 kalorija dnevno. Nakon što je dostigla težinu od 338 kg, shvatila je da mora da promeni svoj način života zbog rastućih zdravstvenih problema.

Kristina Filips

U svojim dvadesetim godinama, Kristina je počela proces mršavljenja, započevši sa zdravijom ishranom i konačno se obraćajući lekarima za pomoć. Iako su joj lekari prvo preporučili operaciju želuca, otkriveno je da će biti potrebno više hirurških zahvata zbog velike količine masnih naslaga u njenom telu.

Kristina Filips

Kroz naporan proces mršavljenja, Kristina je izgubila neverovatnih 260 kg, a sada ima samo 83 kg. Njen put ka gubitku težine privukao je pažnju svetske javnosti, a učestvovala je i u američkom rijaliti programu koji je prikazao život žena koje su imale više od 200 kg.

Iako je sada srećna i uspešna žena, Kristina se suočava sa strahom od povratka težine i ponekad se bori sa anksioznošću. Ipak, uz podršku nove porodice i svoje odlučnosti, uspela je da prebrodi mnoge prepreke.

Christina

Njena inspirativna priča privlači divljenje širom sveta, a Kristina se danas oseća sjajno i sposobna je da učini gotovo sve što poželi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *