BRUTALAN NAPAD NA NIKOLU ROKVIĆA NAKON HODOČAŠĆA! Pevača prozivaju za licemerje zbog skandaloznih izjava koje je dao u mladosti

BRUTALAN NAPAD NA NIKOLU ROKVIĆA NAKON HODOČAŠĆA! Pevača prozivaju za licemerje zbog skandaloznih izjava koje je dao u mladosti

Nikola Rokvić je nedavno izveo impresivno humanitarno delo, pešačeći mesec dana do manastira Svetog Nektarija Eginskog kako bi prikupio novac za dečiju onkologiju. Tokom ovog izazovnog putovanja, suočio se sa svim vremenskim uslovima i neprilikama, ali je njegova odlučnost bila nepokolebljiva. Na kraju puta, njegova supruga Bojana Barović i njihova deca su ga dočekali na cilju u Grčkoj.

Nikola Rokvić

Oduševljenje zbog postignutog uspeha i prikupljenih sredstava za pomoć deci bilo je neizmerno. Međutim, dok se utisci još nisu ni slegli, na društvenim mrežama su se pojavili neki od Rokvićevih ranijih radova i izjave iz mladosti. Ovi stari intervjui su izazvali pomešane reakcije kod korisnika, podsećajući ih na delove pevačeve prošlosti koji su manje pohvalni.

Nikola Rokvić

Iako su mnogi pružali podršku Rokviću za njegovu humanitarnu akciju, bilo je i onih koji su bili skeptični zbog njegovih prethodnih postupaka. Na društvenim mrežama su se pojavili komentari koji su isticali Rokvićeve neke kontroverzne izjave i naslovne strane tabloida iz prošlosti.

Naslovna, Nikola Rokvić

Ipak, bilo je i glasova koji su istakli važnost lične transformacije i prava svakog čoveka da se menja. Mnogi su podržali ideju da je moguće da se čovek promeni i pronađe svoj put, bez obzira na greške iz prošlosti.

Nikola Rokvić

Rokvić je, zajedno sa suprugom Bojanom Barović, već deset godina u srećnom braku i imaju troje dece. Njihov brak važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a Bojana je bila ključna podrška u ostvarenju Rokvićeve humanitarne fondacije “Porodica”, koja nastavlja sa svojim radom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *