“JELA SAM PIRINAČ I KEČAP, A ONDA SU KRENULI PANIČNI NAPADI” KO JE ŠEJLA ZONIĆ? Proslavila se u ZG, a ovo je njena životna priča

“JELA SAM PIRINAČ I KEČAP, A ONDA SU KRENULI PANIČNI NAPADI” KO JE ŠEJLA ZONIĆ? Proslavila se u ZG, a ovo je njena životna priča

Šejla Zonić, koja se proslavila u Zvezdama Granda, nedavno je otkrila svoju priču u jednom podcastu, ističući kako je odrasla u Nemačkoj, ali se kasnije vratila u Bosnu gdje je započela svoj muzički put.

Šejla Zonić

Kao dijete, već sa šest godina, pokazivala je interesovanje za muziku, čak je i samostalno svirala na klaviru. Iako je živela u ruralnom okruženju, gdje su borilačke vještine bile nepopularne za djevojčice, Šejla je imala želju da se njima bavi. Ipak, suočavala se sa predrasudama da to nije prikladno za djevojčice.

Prve korake ka karijeri u muzici napravila je u svom rodnom gradu, nastupajući kao djevojčica na lokalnim manifestacijama. Njeno ranije iskustvo sa pevanjem na svadbama donijelo je prvi zarađeni novac, ali i osjećaj tuge zbog propuštenih druženja sa vršnjacima.

Šejla Zonić

Nakon završene osnovne škole, Šejla je donijela odluku da se posveti muzici, uprkos nizu izazova i negativnih komentara. I dok je studirala na Muzičkoj akademiji, skrivala je svoje nastupe od roditelja, boreći se s finansijskim poteškoćama i predrasudama.

Nakon što je radila u džez klubu i nastupala na koncertima, pandemija koronavirusa poremetila je njen plan karijere i izvor prihoda. Kako bi preživjela, radila je kao profesorica pjevanja, ali je i dalje imala finansijske teškoće.

Šejla Zonić

Vraćanje u rodno mjesto pokazalo se kao ključni korak za Šejlinu ličnu i profesionalnu afirmaciju. Uz podršku partnera, uspjela je da se izbori s izazovima, pronađe svoj put i smanji višak kilograma koji je imala. Danas uživa u braku i vjeruje da je prošla kroz teške trenutke kako bi postala jača i samopouzdanija.

Šejla Zonić

Prijavila se u Zvezde Granda na nagovor supruga, a iako su je neki kritikovali zbog toga, ona je to vidjela kao priliku za napredak. Njeni počeci u muzičkoj industriji donijeli su joj nove izazove, ali i spoznaju da je važno postaviti prioritete i raditi na ostvarenju svojih ciljeva, bez obzira na prepreke.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *