ISPLIVAO SNIMAK VESNE ZMIJANAC I NINA REŠIĆA! Pevačica ne priznaje VEZU SA NJIM, a ovako su razmenjivali nežnosti pred svima

ISPLIVAO SNIMAK VESNE ZMIJANAC I NINA REŠIĆA! Pevačica ne priznaje VEZU SA NJIM, a ovako su razmenjivali nežnosti pred svima

Vesna Zmijanac, poznata po svojoj ljepoti i talentu, bila je predmet mnogih spekulacija u vezi sa pevačem Ninom Rešićem tokom svoje mladosti. Iako nikada nije javno potvrdila te spekulacije, nedavno je procurio snimak koji pokazuje njihov blizak odnos na jednom privatnom veselju.

Nino Rešić, Vesna Zmijanac

Na snimku se vidi kako su Nino i Vesna zajedno pevali, sjedeći jedan pored drugog i izmjenjujući nježnosti, grleći se, ljubeći i posvećujući jedno drugom stihove ljubavnih pesama.

Vesna je nedavno za Kurir komentarisala svoj odnos sa Ninom Rešićem, izjavivši da su se dugo družili i da ga je voljela kao prijatelja, ali nije ga spomenula u svojoj knjizi jer to nije bila ozbiljna veza. Istakla je i da nije bila svjesna svog statusa simbola ljepote i koliko su njeni kolege bili zaljubljeni u nju.

Ovaj snimak, kao i mnogi drugi estradni snimci, dostupan je na YouTube kanalu “Sotir bass”, čiji vlasnik Zoran Beočanin sakuplja i čuva muzičke zapise iz prethodnih decenija.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *