NIKOLU ROKVIĆA NAKON ZAVRŠETKA HODOČAŠĆA DOČEKALE TRAGIČNE VESTI: “Iznenada nas je napustio, duša moja…”

NIKOLU ROKVIĆA NAKON ZAVRŠETKA HODOČAŠĆA DOČEKALE TRAGIČNE VESTI: “Iznenada nas je napustio, duša moja…”

Nakon mesec dana hodočašća, pevač Nikola Rokvić uspešno je stigao do svetog Nektarija na Eginu. Po dolasku u manastir, dobio je medalju od svoje dece, koju je posebno istakao u svojoj objavi na društvenim mrežama. U tom emotivnom tekstu, Rokvić je podelio svoje misli o značaju medalje i reflektirao na svoje iskustvo tokom putovanja.

Nikola Rokvić

Tokom razmišljanja o svojim precima i njihovim iskustvima, Rokvić je doživeo trenutak radosti i zvona crkve su zazvonila baš u tom momentu. Međutim, nakon tog trenutka, saznao je tragične vesti o gubitku svog bliskog prijatelja, čime je doživeo emotivnu turbulenciju.

U objavi je posebno istakao značaj svog prijatelja, koji je umro baš na dan kada je Rokvić stigao na svoj cilj. Podelio je svoje duboko poštovanje i zahvalnost prema prijatelju za sve što mu je pružio tokom njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

Rokvić je takođe podsetio na podršku koju je dobio od svoje porodice tokom putovanja, kao i na fondaciju koju je osnovao sa suprugom kako bi pomagali deci u potrebi. Svoje hodočašće je posvetio i podršci koju je dobio od cele Srbije tokom svakog dana putovanja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *