OGLASIO SE TOŠIĆ POSLE ŠOK PREPISKE SA SEVERINOM: Dok JK brani Srbiju od napada, njen muž provocira JAHTOM (VIDEO)

OGLASIO SE TOŠIĆ POSLE ŠOK PREPISKE SA SEVERINOM: Dok JK brani Srbiju od napada, njen muž provocira JAHTOM (VIDEO)

Duško Tošić, još uvek u braku sa Jelenom Karleušom, nedavno je na Instagramu objavio video iz Istanbula, gde uživa u šetnji pored Bosfora i primećuje usidrenu jahtu koja mu privlači pažnju. Ovaj potez dolazi nakon što su u javnost procurile prepiske navodno između Tošića i hrvatske pevačice Severine.

U međuvremenu, Jelena Karleuša je branila Srbiju od kritika koje je Severina uputila, posebno u vezi sa događajima u Srebrenici. Njihov sukob eskalirao je kada je Severina, u odgovoru na Jelenine kritike, poslala poruku koja se može smatrati uvredljivom. Karleuša joj nije ostala dužna i oštro joj je odgovorila.

Nakon ovog incidenta, Severina je navodno pokušala da isprovocira Karleušu objavljivanjem privatne prepiske sa njenim suprugom Duškom Tošićem, u kojoj se implicira da je Tošić pokušavao flertovati sa Severinom, dok ona nije bila zainteresovana.

Cela situacija je dodatno zakomplikovala već napetu situaciju između Karleuše i Severine, naročito nakon što je Karleuša osudila Severinine izjave o Srebrenici kao sramne.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *