GEST ĐOKOVIĆA GA JE POSEBNO DIRNUO! Rokvić nakon hodočašća najavio novi poduhvat, otkrio gde je SPAVAO: Najteže mi je bilo…

GEST ĐOKOVIĆA GA JE POSEBNO DIRNUO! Rokvić nakon hodočašća najavio novi poduhvat, otkrio gde je SPAVAO: Najteže mi je bilo…

Pevač Nikola Rokvić je danas sleteo u Beograd nakon mesec dana hodočašća i sumirao utiske, najavivši istovremeno novi poduhvat.

“Hvala na dobrodošlici, Egina je prelepa. Odmorio sam se sa porodicom i čak smo se i malo okupali. Veoma sam zadovoljan i radostan, ovo je bilo veliko životno iskustvo. Najteže mi je bilo kada sam prolazio kroz predjele gde sam bio sam, posebno u šumama i njivama, mimo puta. Takođe, prvi dan kada sam ušao u Grčku bio je izazovan zbog promene klime i velike vlažnosti. Na pola puta sam ostao bez snage i energije”, rekao je Nikola.

Nikola Rokvić

Govoreći o tome gde je spavao, otkrio je: “Veći deo puta sam bio sam, ali su me pratile tri prijatelja u kamperu. Prvu noć nisu stigli, pa sam spavao u šatoru, iako to nije bila najprijatnija opcija zbog hladnoće. Kasnije je bilo lakše, ali smo se odlučili za kamper jer bih inače gubio previše energije tražeći smeštaj, naročito zbog medijske pažnje. Tokom puta su me povremeno posećivali kako bi mi doneli hranu, vodu ili nešto slatko, ali nismo imali nesuglasica.”

Nikola Rokvić

Na pitanje da li bi ponovio ovakvo iskustvo, Nikola je odgovorio: “Definitivno bih ponovio. Mislim da će biti još takvih akcija, jer je ovo divno iskustvo sa humanim ciljem. Već imam neke ideje za budućnost.”

Kada je stigao na Egini i poklonio se Svetom Nektariju, Nikola je rekao: “Osećanja su bila pomešana, od ljubavi i radosti do ponosa i zahvalnosti. Suze su najbolji izraz tih osećanja, jer leče dušu.”

Jelena Đoković, Nikola Rokvić

Na kraju, Nikola je pohvalio podršku koju je dobio od Novaka i Jelene Đoković: “Oni su divna porodica koja poštuje prave vrednosti. Velika mi je čast i zadovoljstvo što su podržali našu misiju.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *