“SVAKO JE RADIO PO OSEĆAJU” ANABELA O HAPŠENJU MARKA MILJKOVIĆA: Evo šta kaže što Gagi žali za njihovim propalim brakom

“SVAKO JE RADIO PO OSEĆAJU” ANABELA O HAPŠENJU MARKA MILJKOVIĆA: Evo šta kaže što Gagi žali za njihovim propalim brakom

Anabela Atijas je otvoreno progovorila o privatnim stvarima, naglašavajući svoju ulogu kao majke i podrške svojoj porodici, posebno nakon nedavnog incidenta kada je ćerka Luna prošla kroz teškoće zbog hapšenja svog supruga.

“Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega, ja sam njihova majka, baka… Jednostavno, ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Moram da ih podržim i u dobru i u zlu”, istakla je Anabela.

Anabela Atijas

Govoreći o svojoj snazi tokom teških trenutaka, rekla je: “Stvarno sam bila jaka. Luna treba takvu jaku podršku… Zamislite da smo svi popustili. Bila sam smirena i zabavljala sam Miu da ne oseti ništa. Porodica je najbitnija i svi treba da radimo na tome.”

Odgovarajući na komentare svog bivšeg supruga o žaljenju zbog okončanja braka, Anabela je rekla: “Nijedan čovek na svetu ne staje na ludi kamen s namerom da to pukne. Svi smo imali želju da to opstane i traje, ali… tako je kako je.”

Anabela Atijas

Što se tiče budućih planova, najavila je nove pesme posle leta, ističući važnost posvećenosti porodici i naglašavajući da su materijalne stvari nebitne.

Anabela je pokazala svoju duboku posvećenost porodici i istakla važnost ljubavi i podrške u teškim trenucima, dok je takođe naglasila svoj profesionalni fokus na muziku i buduće projekte.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *