ESTRADA SE OKUPILA NA SVADBI FUDBALERA, EVRI LETELI NA SVE STRANE! Andrija Živković napravio gala slavlje! Njoj šake pune para!

ESTRADA SE OKUPILA NA SVADBI FUDBALERA, EVRI LETELI NA SVE STRANE! Andrija Živković napravio gala slavlje! Njoj šake pune para!

Fudbaler Andrija Živković (27) je na početku godine zaprosio svoju izabranicu, a nedavno su održali raskošno veselje na kojem je bila prisutna polovina estrade.

Pevač Ljuba Perućica je podelio snimke sa ovog glamuroznog događaja na svom Instagram profilu. Prvo je objavio video prvog plesa mladenaca, a potom je pokazao da je među izvođačima koji su podizali atmosferu bio i Aco Pejović.

Andrija Živković

Pored toga, Ljuba je delio i trenutke pevačice Jane Todorović koja je svojim nastupom oduševila prisutne, a primetno je bilo da su gosti novčano nagradili njen trud.

Na svadbi su takođe bili prisutni Anastasija Ražnatović sa suprugom Nemanjom Gudeljom, a Anastasija je zabeležila trenutke njihovog zajedničkog prisustva i pokazala kako su bili doterani.

Andrija Živković

Golman Predrag Rajković takođe je bio među gostima na veselju Andrije Živkovića sa svojom trudnom suprugom Anom Rajković, koja je sve oduševila svojom haljinom i obućom.

Andrijina izabranica, poznata kao “Elizabet” na društvenim mrežama, nije javna ličnost, ali njihova ljubav je očigledna iz komentara i zajedničkih fotografija na Instagramu.

Andrija trenutno igra za grčki PAOK, nakon što je ranije bio tri godine u Partizanu. S obzirom na život u Grčkoj, na svadbi je gostovao i pevač koji je svojim izvođenjem grčkih pesama oduševio sve prisutne.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *