“NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM, BILA SAM NA DNU” Teška Anabelina životna ispovest: Nisam imala kuću, trudna sam završavala gimnaziju!

“NISAM IMALA ŠTA DA JEDEM, BILA SAM NA DNU” Teška Anabelina životna ispovest: Nisam imala kuću, trudna sam završavala gimnaziju!

Anabela Atijas je otvoreno pričala o svojoj životnoj priči tokom gostovanja u podkastu “Bunker”, koji vodi njena ćerka Luna Đogani. Bez zadrške je delila svoje iskustvo, uključujući prvi susret sa bivšim suprugom Gagijem, tragični gubitak dečka Nikole, i teške trenutke borbe za egzistenciju.

Potvrdila je priču o prvom susretu sa Gagijem 1992. godine na brodu “Sveti Stefan” koji je plovio iz Barija za Crnu Goru. Seća se kako je tada živela u Švajcarskoj sa Nikolom, rukometašem, i kako je ostala impresionirana Gagijevim plesnim veštinama.

Anabela Atijas

Nakon Nikolove tragične pogibije u Goraždu, Anabela je ostala sama i preselila se u Beograd. Otvorila je srce o teškom periodu kada je boravila u Beogradu, preživljavajući radeći po firmama, kuvajući kafu i odazivajući se na telefonske pozive.Anabela Atijas

Jednog dana je na televiziji videla dečka koji reklamira plesnu školu, što je probudilo u njoj želju da se upiše u istu. Iako je prošlo nekoliko meseci od njihovog susreta na brodu, to je bio izuzetno težak period u Anabelinom životu, koji je obeležen gubitkom, psihičkom krizom i borbom za preživljavanje.

Anabela je podelila da je školu u Švedskoj završila dok je bila trudna sa Lunom, izrazivši zahvalnost što je tamo imala podršku i toleranciju prema njenom statusu trudnice. Nakon toga se vratila u Srbiju, gde je sve krenulo na bolje nakon uspeha pesme “Samo u snu”.

Anabela Atijas, Anabela

Njeno iskreno i emotivno svedočenje o životnim izazovima dodatno je osvetlilo njenu borbu i snagu kojom se nosila sa teškoćama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *