POLOŽAJ U KOJEM SPAVATE OTKRIVA TAJNU VAŠE LIČNOSTI: Evo šta vaš položaj spavanja govori o vama

POLOŽAJ U KOJEM SPAVATE OTKRIVA TAJNU VAŠE LIČNOSTI: Evo šta vaš položaj spavanja govori o vama

Svatko od nas ima svoje preferirane položaje za spavanje, a neki tvrde da ti položaji mogu otkriti nešto više o našoj osobnosti. Evo nekoliko tumačenja:

1. Ako spavate na boku s izbačenim koljenima, vjerojatno ste mirna i pouzdana osoba koju je teško uzrujati. Lako se prilagođavate promjenama i optimistični ste.

2. Spavanje u fetalnom položaju može ukazivati na potrebu za zaštitom i suosjećanjem. Osjećate se sigurno kada se povučete u sebe.

3. Ležanje na trbuhu s rukama i nogama koje vire može značiti da ste vođa koji preuzima inicijativu, ali možda biste trebali paziti na organizaciju i red.

4. Spavanje na leđima sugerira pozitivnu osobnost koja voli život i društvo. Imate snažnu osobnost i preferirate iskrenost.

5. Položaj spavanja poput vojnika, ležeći na leđima s rukama uz tijelo, može ukazivati na dobro prilagođenu osobu koja ima jasno postavljene ciljeve i teži njihovom ostvarenju.

6. Spavanje s jednom nogom uzdignutom, poput čaplje, može odražavati nepredvidljivu osobnost sklona avanturama, ali možda i sklonu promjenama raspoloženja i neodlučnosti.

Ako spavate u različitim položajima, to može sugerirati višestranost i složenost vaše osobnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *