PIKSIJEVA DECA ŽIVE KAO BOGOVI: Ćerke su mu LEPOTICE bez mane, a za sinom sve žene lude – ovako izgledaju Stojkovićevi naslednici

PIKSIJEVA DECA ŽIVE KAO BOGOVI: Ćerke su mu LEPOTICE bez mane, a za sinom sve žene lude – ovako izgledaju Stojkovićevi naslednici

Dragan Stojković Piksi vodi srpsku fudbalsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, uz podršku svoje supruge Snežane, s kojom je u skladnom braku već decenijama. Imaju dve ćerke, Andreu i Anju, kao i sina Marka, koji su njihov ponos.

Dragan Stojković Piksi predvodi reprezentaciju Srbije do trofeja u Nemačkoj

Dragan i Snežana su se prvi put venčali u ranim dvadesetim godinama putem građanske ceremonije. Kasnije, nakon gotovo trideset godina braka, ponovo su se venčali, ovaj put i pred Bogom, 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji je prisustvovalo pedesetak njihovih bliskih prijatelja, a želeli su da svoju ljubav i predanost potvrde i na verski način.

Dragan i Snežana Stojković venčali su se dva puta

Porodica na okupu

Porodica Stojković je veoma bliska. Anja je često prisutna u medijima zbog svoje uspešne karijere u svetu mode i svoje porodice sa automobilistom Hugom Valenteom. Andrea je, slično kao i Anja, izabrala da se ne eksponira u medijima i posvećena je svojoj porodici sa suprugom Metom.

Anja i Hugo Valente venčali su se u Srbiji

Andrea Stojković ne voli da se medijski eksponira

Marko Stojković se školovao u inostranstvu i sada živi na relaciji Amerika-Britanija. Aktivan je u pratiocima sporta na društvenim mrežama, gde deli svoje utiske sa sportskih događaja i putovanja.

Marko Stojković prati sport

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *