Stiže nam retrogradni Saturn 29. juna, s njim i karmičke lekcije: Evo kako će delovati na sve znake, oni mogu procvetati

Stiže nam retrogradni Saturn 29. juna, s njim i karmičke lekcije: Evo kako će delovati na sve znake, oni mogu procvetati

Saturn će preći u retrogradnu fazu u znaku Riba od 29. juna do 15. novembra, što simbolizuje fokus na duboke, nesvesne emocije. Ovaj tranzit podseća nas da prilagodimo svoj fokus i sagledamo emotivne izazove s većom trezvenošću. Retrogradni period Saturna obično donosi ponavljanje važnih životnih lekcija koje smo možda prebrzo prošli ili ih zanemarili.

U periodu od 19. marta do 8. juna već smo bili izloženi ovim emotivnim temama, ali sada je vreme da dublje razmotrimo svoja osećanja i duhovni rast. Saturn u Ribama naglašava potrebu za jasnoćom i ravnotežom, što može dovesti do važnih odluka u vezi ili unutar porodice.

Astrološki, Ribe su povezane s duhovnošću, a Saturn donosi karmičke lekcije. Njegova retrogradna faza će podstaći veću duhovnu svest i razotkriti skrivene fantazije i emocionalne potrebe. Mnogi ljudi mogu se suočiti s potrebom za promenama u ljubavnim odnosima ili osećati emotivnu usamljenost koju treba adresirati.

Najavljeni pomračenje 18. septembra, u kojem učestvuje i Saturn, dodatno će pojačati ovaj period introspekcije i emotivne transformacije. Ovo pomračenje će nam omogućiti da sagledamo prošlost i suočimo se s emotivnim izazovima koji su možda dugo bili potisnuti.

Ukratko, letnji period sa retrogradnim Saturnom u Ribama podstiče nas da se fokusiramo na dublje emotivne aspekte našeg života i da donesemo odluke koje podržavaju naš duhovni rast i emocionalno blagostanje.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *