OVI DATUMI U JULU SU KLJUČNI: Mlad Mesec u Raku donosi preporod ali samo na kratko – RETROGRADNO kretarnje Saturna donosi BURU!

OVI DATUMI U JULU SU KLJUČNI: Mlad Mesec u Raku donosi preporod ali samo na kratko – RETROGRADNO kretarnje Saturna donosi BURU!

Svaki jul u Tokiju donosi intenzivnu vrućinu, koja osim što utiče na naše telo, takođe podstiče želju za uživanjem u festivalima vatrometa ili opuštanjem na plaži. Ovog meseca, astrološki, počinjemo sa živahnom Merkurom i strastvenom Venerom ulaskom u vatrenog Lava, što nam omogućava da iskreno uživamo u društvenim interakcijama. Sredinom meseca, 13. jula, očekuje nas konjunkcija Marsa i Jupitera, što može da podstakne osećaj hrabrosti.

Važni datumi u Julu

Ipak, ova energija neće biti samo ekstrovertna. I dalje smo duboko uronjeni u osetljivu sezonu Raka, sa mladim Mesecom u Raku 5. jula koji predstavlja trenutak za unutrašnje isceljenje.

Mlad Mesec u Raku

Saturnova retrogradnost, koja je počela krajem juna, tera nas da budemo iskreni prema sebi. Ovaj period nas podseća da revidiramo svoje novogodišnje rezolucije i da prilagodimo svoje ciljeve prema tome šta smo naučili do sada ove godine.

Ulazak u sezonu Lava podstiče nas da tražimo svoju sreću bez zadrške, dok će ulazak Merkura u Devicu 25. jula doneti veću pažljivost u komunikaciji. Sa retrogradnim Hironom od 26. jula, bićemo podstaknuti da se pozabavimo emocionalnim ranama koje još nisu potpuno zacelile.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *