ŠA I VANJA DANAS PRAVE SVADBU! Veselje ispod ŠATRE, mlada igra kroz KROV, reper nikad sretniji, pravo NARODNO VESELJE!

ŠA I VANJA DANAS PRAVE SVADBU! Veselje ispod ŠATRE, mlada igra kroz KROV, reper nikad sretniji, pravo NARODNO VESELJE!

Prethodni korisni deo i reper Nenad Aleksić Ša i tiktoker Vanja imali su metropolitsko venčanje pre par meseci, a danas su imali veliko venčanje na koje su im pripali porodice, pratioci i partneri.

Jovana Tomić Matora je na svom Instagramu podelila etar sa venčanja, a vesele ptičice ne prestaju da se kreću i pevaju pod šatorom.

Ša

Reper je svojoj najdražoj prenio fotografiju i dobro se vidi da zrače. On je u dosadnom odelu, dok Vanja blista u beloj venčanici sa ogrtačem.

Uprkos tome što se Ša poprilično skrivao da je blažen u obožavanju, Vanja i on trenutno konstantno dijele kako se provode zajedno, pa su svojim pristalicama na Instagramu otkrili kako je sve počelo među njima.

Ša

Napravila je selfi, dok je Ša ostao iza kulisa, a nakon toga nije ni slutila da će to biti njen drugi partner.

Igrom slučaja, Vanja je odmah nakon vjenčanja promijenila ime repera na Instagramu, a potom je podijelila niz fotografija sa njihovog zajedničkog vjenčanja.

Dozvolite da vas obavestimo da je Ša izdao svoju lepšu polovinu Ivanu Aleksić u “Zadruzi” sa Tarom Simov, pa su se razdvojili od praćenja nescenarističke TV drame.

Obožavanje među Tarom i Šaom nije izdržalo test vremena, pa se Simova ubrzo prepustila svom novom saučesniku i mladiću kojeg su u poslednje vreme imali, dok je Ša zadovoljstvo pronašao kod Vanje.

(bljesak)

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *