SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO KOJI SE NE ZABORAVLJA: Gost ISPROBAO trik sa VODITELJKOM, a onda je usledilo OVO (VIDEO)

SKANDAL U PROGRAMU UŽIVO KOJI SE NE ZABORAVLJA: Gost ISPROBAO trik sa VODITELJKOM, a onda je usledilo OVO (VIDEO)

Jezivi snimak mađioničarskog trika koji je pošao po zlu ponovo je postao popularan na društvenim mrežama nakon što je prvobitno objavljen 2016. godine. U pitanju je segment iz jutarnjeg programa na poljskoj televiziji, gde je iluzionista slučajno probio dlan voditeljki Marzeni Rogalskoj šiljkom.

Tokom demonstracije trika sa papirnim kesama, koji je ličio na “ruski rulet”, iluzionista je poređao kese na sto, u jednu stavio komad oštrog metala, a zatim ih pomešao. Nakon što je udario dlanom jednu od kesa, zamolio je voditeljku da uradi isto sa preostalim kesama. Iako je oklevala, on je uhvatio njenu ruku i udario kesu njenom šakom. Voditeljka je vrisnula kada joj je šiljak probio dlan, a iluzionista ga je brzo izvukao i prekrio ranu prstom, svestan ozbiljnosti situacije.

Voditeljka je prevezena u bolnicu, gde joj je dijagnostikovana površna rana, te je primila injekciju protiv tetanusa. Kasnije se pojavila u još jednoj emisiji zajedno sa iluzionistom, objašnjavajući da mu je oprostila i da među njima nema zle krvi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *