ŠOK ZA NOVAKA – KRALJEVSKA PORODICA MU OKRENULA LEĐA! Potez koji će DUBOKO RAZOČARATI Đokovićeve navijače! Više nisu uz Srbina!

ŠOK ZA NOVAKA – KRALJEVSKA PORODICA MU OKRENULA LEĐA! Potez koji će DUBOKO RAZOČARATI Đokovićeve navijače! Više nisu uz Srbina!

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 7:6). Iako je izgubio, uspeo je da pridobije publiku na svoju stranu. Engleski navijači su navijali za Đokovića, verovatno želeći da produže meč kako bi im se skupo plaćene karte isplatile. Interesantno je da kraljevska porodica nije bila uz njega.

Na meču su bile prisutne princeza Kejt Midlton i njena naslednica Šarlot, dok su princ Vilijam i sin Džordž otišli u Berlin na finale Evropskog prvenstva u fudbalu. Tokom razgovora sa Kejt Midlton u prostorijama “Ol Ingland kluba”, Alkarazu je predstavila svoju kćerku Šarlot: “Ovo je Šarlot, ona je navijala danas za tebe. Gledali smo te puno na televiziji, tako da je sjajno konačno te upoznati.”

Karlos Alkaraz, Kejt Midlton

Zanimljivo je da je mali princ Džordž, nakon Đokovićeve pobede nad Kirjosom 2022. godine, izjavio da je navijao za njega, dok je prošle godine navijao za Alkaraza. Čini se da je mladi španski teniser “ukrao srca” kraljevske porodice. Đoković je, međutim, pokazao sportske manire na terenu i nije se opterećivao time.

Pri dodeli utešnog pehara, Đoković se naklonio Kejt Midlton i pohvalio je: “Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu. Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dosta vremena i veoma poštuju i uvažavaju igru, razumeju je. To je sjajno, da imate toliku podršku od kraljevske porodice.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *