MAJKA SE VRATILA SA POSLA, ZATEKLA DECU U BAZENU: Detalji tragedije u Vrbasu – Stariji sin (7) ušao u kuću, rekao da BEBA NE DIŠE

MAJKA SE VRATILA SA POSLA, ZATEKLA DECU U BAZENU: Detalji tragedije u Vrbasu – Stariji sin (7) ušao u kuću, rekao da BEBA NE DIŠE

Strašna tragedija pogodila je selo Zmajevo u opštini Vrbas kada se jednogodišnja D.A. utopila u bazenu u dvorištu juče oko 17 časova. Šokirani meštani ne mogu da veruju šta se dogodilo.

Prema nezvaničnim informacijama, majka C.K. (31) vratila se s posla oko 16 časova i zatekla sina (7) i ćerku (3) kako se kupaju u malom gumenom bazenu dubokom 25 centimetara, dok se jednogodišnja D.A. kupala u kadici pored ulaznih vrata. Oko 17 časova, sin je ušao u kuću i obavestio majku da beba ne diše nakon što je ušla u bazen.

Beba je odmah prevezena u Opštu bolnicu u Vrbasu, ali nažalost, lekari nisu uspeli da je spasu.

Više javno tužilaštvo iz Sombora preuzelo je slučaj i naložilo obdukciju tela bebe, na kojem nisu pronađeni vidljivi tragovi povreda. Takođe su uzeti uzorci krvi i urina roditelja, kao i vode iz bazena.

Roditelji, C.K. (31) i D.A. (40), dali su izjave u prisustvu policije, tužioca i radnika Centra za socijalni rad. Nadležno Javno tužilaštvo će, nakon što prikupi sve izveštaje i obdukcioni nalaz, odlučiti o daljem postupanju i utvrditi da li postoje elementi krivičnog dela ili je reč o nesrećnom slučaju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *