Lena je pre 10 godina oduševila Srbiju, a onda u životu doživela haos: Sad je niko ne bi prepoznao, evo čime se bavi

Lena je pre 10 godina oduševila Srbiju, a onda u životu doživela haos: Sad je niko ne bi prepoznao, evo čime se bavi

Lena Stamenković je postala muzička senzacija već sa 10 godina, slično kao i njen vršnjak Marko Bošnjak, koji je svojim glasom dirnuo celu Srbiju. Njen nastup je često upoređivan s Brodvejom, što su isticale mnoge poznate kolege. Ipak, Lena se povukla iz javnosti, a sada je izrasla u prelepu mladu ženu koja i dalje živi za muziku.

Njena harizma se samo povećala, a njeni stavovi o životu oduševljavaju mnoge. Razvila je svoj autentičan stil odevanja i, sa 20 godina, ima jasne ciljeve, ne dopuštajući da joj iko sruši snove.

Rođena 1. juna 2004. u Zaječaru, prvi put je pevala pred publikom na krštenju mlađeg brata. Uči solo pevanje i klavir u muzičkoj školi Jovan Pandur. Njeni omiljeni izvođači su Selin Dion, Ališa Kiz, Maraja Keri i Majkl Džekson, a voli i grupu Kvin. Osim pevanja, bavi se crtanjem, pletenjem i glumom.

Predstavljala je Srbiju 2015. na Dečjoj pesmi Evrovizije u Sofiji sa “Leninom pesmom”, koju je napisala s Leontinom Vukomanović. Od 2018. se bavi i sinhronizacijom. Pojavila se u mjuziklu “Tesla i bitka na magnetnom polju” pre nego što se posvetila školi.

Prošle godine je izdala svoj prvi album “San o snu”, a prethodno nekoliko singlova: “Hej”, “Tajne”, “Zemlja” i “Zato”.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *