EVO KAKO SE ČISTI KUHINJA VISOKOG SJAJA, DOMAĆICE OTKRILE TRIK: Samo ovako će vam biti bez mrlja, A TAKO LAKO

EVO KAKO SE ČISTI KUHINJA VISOKOG SJAJA, DOMAĆICE OTKRILE TRIK: Samo ovako će vam biti bez mrlja, A TAKO LAKO

Ako imate moderno uređen stan, s vremenom se mogu pojaviti i neki nedostaci. Ne brinite, namještaj visokog sjaja ne mora biti težak za održavanje.

Ako volite moderan dizajn interijera, možda ste se odlučili za kuhinju visokog sjaja. No, možda ste primijetili da čišćenje takvog namještaja može biti izazovno.

Imamo dobre vijesti; s nekoliko trikova, čišćenje namještaja visokog sjaja može biti jednostavno.

Prilikom odabira ovog namještaja, važno je biti svjestan komplikacija u održavanju. Ako ste spremni na redovito čišćenje, namještaj visokog sjaja može biti pravi izbor za vas!

Na sjajnim površinama često vidimo otiske prstiju koji se presijavaju pod određenim svjetlom. Također, ističu se i mrlje od vlage ili hrane.

U modernim interijerima greške se teško skrivaju, pa novi namještaj može izgledati kao da nije dugo održavan.

Pri čišćenju namještaja visokog sjaja izbjegavajte lužine i sredstva s kiselinama. Koristite mekane krpe koje nježno prianjaju uz lakiranu površinu.

Oštre strugalice, žice ili hrapave spužve mogu oštetiti vaš namještaj. Pamučna krpa je vaš najbolji prijatelj, a uz nju koristite otopinu vode i malo sapuna za blago čišćenje.

Također, sredstva za pranje drvenih površina su dobra jer ne sadrže lužine ni kiseline koje bi oštetile osjetljivi namještaj.

Najvažnije je brzo reagirati i obrisati mrlje prije nego što se osuše kako biste ih lakše uklonili bez oštećenja površine.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *