VIC DANA: Ludi taksista

VIC DANA: Ludi taksista

Čovjek se vozi taksijem, i taksista prolazi kroz jedno crveno svjetlo, pa zatim kroz drugo. Kad stigne do semafora gdje je zeleno svjetlo, zaustavi se.

Klijent ga upita:

– “Zašto sad stajete kad je zeleno, a prošli ste kroz sva crvena svjetla?”

Taksista odgovori:

– “Da ne naleti neki ludi taksista…”

BONUS

Bakterije u stomaku su čest medicinski problem koji često zahteva dugotrajno i iscrpljujuće lečenje antibioticima. Danas vam predstavljamo prirodni lek koji se tvrdi da pomaže kod bolova u stomaku i bakterija u želucu: kombinaciju smokava i maslinovog ulja.

Priprema ovog domaćeg leka je jednostavna. Stavite 40 sušenih smokava u staklenu flašu ili teglu i prelijte ih sa litrom hladno ceđenog maslinovog ulja. Za bolje rezultate, presecite smokve na četvrtine. Zatvorite teglu ili bocu i ostavite da odstoji 40 dana.

Nakon tog perioda, uzmite jednu smokvu (ili nekoliko četvrtina, ako ste ih seckali) i kašičicu maslinovog ulja svako jutro pre doručka. Važno je napomenuti da smokve same po sebi nisu dovoljno efikasne, pa treba obratiti pažnju na ishranu. Preporučuje se konzumiranje obroka kuvane na pari ili u vodi, bez začina, sirćeta, ulja ili sušenih mesnih proizvoda.

Pored toga, jedite što više voća i povrća. Kombinacija maslinovog ulja i smokava može pomoći ne samo kod stomačnih bakterija, već i kod hemoroida, crevnih oboljenja, konstipacije, bronhitisa, astme i neplodnosti.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *