U JEKU STAMPEDA ZBOG KARLEUŠE, OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ! Jedna stvar je svima jako zanimljiva, a tiče se Jelene

U JEKU STAMPEDA ZBOG KARLEUŠE, OGLASIO SE DUŠKO TOŠIĆ! Jedna stvar je svima jako zanimljiva, a tiče se Jelene

Jelena Karleuša privlači pažnju javnosti ne samo zbog nedavne pometnje na Beogradu na vodi, gde je organizovala druženje sa svojim fanovima, već i zbog kontroverznih tvrdnji Edite Aradinović.

Jelena Karleuša

Dok se Jelena bori s koleginicom koja je optužila da joj je navodno preotela dečka, Duško Tošić uživa u toplim krajevima, kako je pokazao fotografijom sa luksuzne plaže pored Burdž al Araba u Dubaiju.

Duško Tošić

Zanimljivo je da je Dubai jedna od omiljenih destinacija Jelene Karleuše, gde često odmara nakon napornih koncertnih nastupa.

Duško, koji zbog profesionalnih obaveza često nije u Srbiji, nedavno je proveo nekoliko dana u svom rodnom Orlovatu, nedaleko od Zrenjanina. Tamo je uživao u pecanju na reci, kako je pokazao na Instagramu.

Duško Tošić

Priča se da je Duško prošao težak put od detinjstva do uspeha, budući da su mu roditelji bili siromašni, ali pošteni ljudi. Kako bi mu omogućili bolje obrazovanje i priliku da se bavi fudbalom, poslali su ga u internat u Zrenjaninu nakon osnovne škole. Za njega je taj korak bio ostvarenje sna, iako je napustio svoje rodno selo Orlovat.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *