PROTOKOL ZA SVADBU U SRBIJI USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Kum vozi “panameru”, Dimitrije mora da ostane poslednji i počisti sve! (FOTO)

PROTOKOL ZA SVADBU U SRBIJI USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Kum vozi “panameru”, Dimitrije mora da ostane poslednji i počisti sve! (FOTO)

Planiranje svadbe može biti zahtevno, posebno kada se uzme u obzir važnost tog dana i tradicionalni pristup srpskih običaja. Zbog toga neki parovi osmišljavaju detaljan “protokol za svadbu”, kako bi sve proteklo glatko i bez iznenađenja.

Svadba

Jedan takav plan nedavno je postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući različite komentare. Prema ovom dokumentu, hrana mora biti dostavljena u kuću do 9:00, a pola sata kasnije počinje muzika. Svati se okupljaju u mladoženjinoj kući između 10:00 i 11:30, dok devojke kite goste, a Dragan “Mon Cheri” se brine za dekoraciju automobila i zastavu.

Dalje se precizira da će Dimitrije dati uputstva svatovima o redosledu formiranja kolone, dok muzika i dalje svira. U dokumentu se detaljno navodi redosled automobila, od tetke Goce sa barjakom, preko kuma Radovana u “panameri”, do “kuma Ivice sa G klasom”.

svadba

Deluje da najviše odgovornosti leži na Dimitriju, koji je zadužen da ostane poslednji u kući i sve pospremi.

Kolona vozila ide od Valjeva, gde je očigledno mladoženja, do mladine kuće u Aranđelovcu. Takođe su navedeni i tačni koraci za odlazak po mladu, kao i mesta gde se automobili čekaju.

Društvene mreže su bile prepune duhovitih komentara na ovaj plan, od pitanja o poreklu nadimka “Mon Cheri” do šala o tome kako je pevač na svadbi verovatno dobro zaradio.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *