OVDE ĆE ĆERKE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA NASTAVITI ŠKOLOVANJE! Odluka da odu u inostranstvo doneta još pre nekoliko godina

OVDE ĆE ĆERKE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA NASTAVITI ŠKOLOVANJE! Odluka da odu u inostranstvo doneta još pre nekoliko godina

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića već su od svojih najranijih dana bili u centru pažnje medija. Sa svega nekoliko meseci, starija Atina i mlađa Nika pojavljivale su se na naslovnim stranama domaćih magazina, što nije ni čudno s obzirom na slavu svojih roditelja.

Društvene mreže dodatno su povećale interesovanje za ove devojčice. Njihove aktivnosti, modni izbori i fotografije sa putovanja zauzimaju veliki deo medijskog prostora, sve u nastojanju da se barem delimično uđe u svakodnevni život Jelene Karleuše.

Jelena Karleuša, Nika Tošić, Atina Tošić

Dok je mlađa Nika vrlo aktivna na TikToku, starija Atina se čini malo suzdržanijom kada su u pitanju društvene mreže. Ipak, osim kratkog izleta u svet modelinga, Atina nije javno pokazivala interesovanje za neku određenu profesiju.

Iako nikada nisu izrazile konkretne želje o budućoj karijeri, obe devojčice trenutno pohađaju privatnu osnovnu i srednju školu i postižu odlične rezultate. Jelena Karleuša je najavila da će njene ćerke nastaviti školovanje u inostranstvu, verovatno u Londonu ili Americi, što će im omogućiti bogato iskustvo van Srbije.

Jelena Karleuša

Iako su još u tinejdžerskim godinama, Atina i Nika već sada vole da putuju i istražuju nove kulture i gastronomiju. Jelena je posvećena majka, aktivno učestvujući u njihovom obrazovanju i aktivnostima, ali i brinući se o njihovom zdravom razvoju.

Međutim, kako vreme prolazi, jasno je da će ove devojčice morati da se osamostale. Atina je već napunila 15 godina, a Nika 14, što znači da će za nekoliko godina krenuti u svoje samostalne životne avanture.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *