Karleuša šokirana govorom psihologa, ODMAH SE OGLASILA:

Karleuša šokirana govorom psihologa, ODMAH SE OGLASILA:

Karleuša šokirana govorom psihologa, ODMAH SE OGLASILA: Fatić traži da se dječak koji je ubio 8 đaka i čuvara vrati u školu

Govor psihologa u Tv emisiji, mnoge nije ostavio ravnodušnim

Prof. dr Aleksandar Fatić sa Instituta za primijenjenu humanistiku šokirao je javnost u Srbiji kad je tražio puštanje na slobodu K.K. (13) koji je ubio osmoro đaka i čuvara škole “Vladislav Ribnikar”, a ranio šest učenika i nastavnicu.

Isti zahtjev u policiji iznijela je i majka dječaka.

Povodom Fatićevog govora, oglasila se i Jelena Karleuša koja je na Instagramu napisala da dječak K.K. nikako ne smije biti na slobodi.

– Uvijek sam bila za slobodu govora i medija, ali ovakva sloboda je vrijeđanje zdravog razuma, vrijeđanje ubijene djece i vređanje čitave Srbije. Ko bre da se vrati u škole? Masovni ubica? Šta da rade sa njim, da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo, bre! Pucao je djeci u glavu. Ciljao je u glavu i srce i nije promašivao. Isplanirano, hladno i mirno. Dijete? – dio je Karleušine objave na pomenutoj društvenoj mreži.

 

 

Podsjetimo, Aleksandar Fatić gostovao je na televiziji “N1” gdje je izjavio kako on smatra da je najbolje da se dječak vrati u školsku klupu.

jk-830x0

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *